lørdag 7. januar 2017

Oslotur

 Torsdag satte vi oss på toget alle fire for ei langhelg i Oslo! Etter en røff periode føltes det godt å kunne unne oss en tur med bare kjekke planer.
 Via Airbnb hadde vi funnet en helt nydelig leilighet midt på Grünerløkka med to soverom, lekkert kjøkken og god plass. Hotell fristet lite og da var dette et godt alternativ for oss.
 Vi brukt tiden på gode kaffikopper med nye venner og gamle venner, små venner og familie. Jeg har kost meg med litt småshopping, det er noen adresser jeg alltid prøver å stikke innom her.
 I dag hadde vi fin fika med beste Ine (og hele den fine familien) og møtte Maren for første gang! Iben og Orvar hadde stor moro med å hoppe fra vinduskarmen og ned i den store vegg-til-vegg sengen på Ibens soverom.
I alt ei helt herlig helg og det har vært godt å oppleve Oslo på en litt annen måte. Når vi reiser med begge barna stiller det større krav til hvordan vi bor, det er helt nødvendig med en slags hverdagslighet selv om vi er borte. Så denne leiligheten og beliggenheten var midt i blinken for oss. 
Fra nå av er dette Oslohytta vår. Iben påstår at hun vil være i Oslo, men tror det skal bli godt å komme hjem til huset vårt i morgen.

4 kommentarer:

  1. Det var så koselig å treffe dere! :)

    SvarSlett
  2. vonar eg får sett deg neste gong de tek turen. <3 godt å høyra at de hadde det fint!

    SvarSlett